Paaston aika on valmistautumista pääsiäisen suureen iloon. Myös seurakunnan päiväkerholaisten kanssa olemme  virittäytyneet ottamaan vastaan pääsiäisen ilosanoman. Olemme mietiskelleet yhdessä paaston merkitystä, ja sitä mistä itse kukin voi halutessaan koettaa luopua paaston aikana. Lasten pohdinnoissa tuli esiin esimerkiksi tabletilla pelaaminen, sisarusten kanssa riitely ja karkin syöminen. Hyviä paaston kohteita kaikki.

Erityisesti olemme valmistautuneet pääsiäiseen suuntaamalla ajatukset kohti tulevaa juhlaa ja sen sanomaa. Keskeistä tässä valmistautumisessa on ollut pääsiäiseen liittyvien lastenvirsien opettelu. Suoranaiseksi hitiksi on muodostunut Anna-Mari Kaskisen sanoittama lastenvirsi nimeltä Pääsiäinen jatkua saa. Laulu kertoo siitä, että pääsiäisen ilosanoma ei rajoitu vain pääsiäispäiviin, vaan kulkee mukanamme läpi elämän.

Laulun sanat ovat jo hyvin kerholaisten muistissa. Toivottavasti nämä sanat ja niiden sanoma säilyvät lasten mielissä myös tulevaisuudessa:

                      ”Jeesus antoi meille tehtävän.

Pääsiäinen jatkua saa.

Levittäkää viestiä elämän.

Pääsiäinen jatkua saa.”

Kaikki lapset ovat tervetulleita pääsiäisilotteluun lasten pääsiäisaskarteluillassa lauantaina 28.3. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet oheisesta mainoksesta.

Pääsiäisriemu jatkuu toisena pääsiäispäivänä (ma 6.4.) klo 10 perhekirkossa, jossa mm. lauletaan ja leikitään kerhosta tuttuja lastenvirsiä. Tervetuloa!

Laura Kauhanen, ma. nuorisotyönohjaaja

p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isaskartelu_mainosk