Perinteisesti tammikuun loppu Kyrönniemessä merkitsee kirkastunutta pianomusiikin juhlaa. Nyt on sen aika!

Tapahtuma koskettaa sielua. Kokemus on puhdistava. Omalla tavallaan se valaisee ja ruokkii niin henkistä ja hengellistäkin puolta ihmisessä. Taiteilijoiden kyvyt pääsevät esiin. Kuulijat saavat nauttia musiikin yläkylläisestä runsaudesta. Kiitos Luojalle hänen hyvyydestään on enemmän kuin paikallaan.

Pianoillat alkavat sunnuntaina 20.1. klo 13. Nimenomaisena sunnuntaina kirkoissa kautta maan kerrotaan iloisesta juhlasta. Kyseessä oli tapahtuma, josta puhuttiin vielä kauan jälkeenpäinkin. Tapahtumapaikkana oli Galilean Kaana. Siellä loisti Jumalan kirkkauden täyteys. Jeesus esiintyi julkisesti. Kaikki läsnä olevat saivat kokea jotakin Jumalan hyvyydestä, eikä vähiten se nuoripari, jonka häistä tuli oikea menestys.

Jeesuksen oma elämä ei ollut menestys perinteisessä mielessä. Hän kärsi ja kuoli ristillä. Jeesus kuoli, että häneen luottavat voisivat puhdistua synneistään. Se merkitsee samalla osallisuutta iankaikkisen elämän kirkkaudesta. Jokaisessa meidän ajallisessa juhlassamme kuvastuu jotakin siitä ilojuhlasta taivaassa, jonka yltäkylläisyydestä pääsemme kerran toivomme mukaan nauttimaan.

Tervetuloa!

Jukka Koivusalo
kirkkoherra